Homepoints/Survivalguide Lua

Langues: JP EN DE FR
users online
Forum » Windower » Support » Homepoints/Survivalguide lua
Homepoints/Survivalguide lua
 Asura.Biglovin
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
user: Monko
Posts: 249
By Asura.Biglovin 2020-07-29 22:29:11
Link | Citer | R
 
Just wondering if these are working for anyone else atm? I haven't tried using in a long time and just tried on a mule I wanted to put in a different starter city and it doesn't seem to want to warp anymore. Broken?
Offline
Posts: 41395
By Jetackuu 2020-07-29 23:23:24
Link | Citer | R
 
Asura.Biglovin said: »
Just wondering if these are working for anyone else atm? I haven't tried using in a long time and just tried on a mule I wanted to put in a different starter city and it doesn't seem to want to warp anymore. Broken?

SE fixed it so you actually have to go there, stop cheating and actually do your own work.
[+]
 Asura.Biglovin
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
user: Monko
Posts: 249
By Asura.Biglovin 2020-07-30 11:51:42
Link | Citer | R
 
thanks for the update and you most valued opinion here on the forums!
[+]
 Leviathan.Andret
Offline
Serveur: Leviathan
Game: FFXI
user: Andret
Posts: 733
By Leviathan.Andret 2020-07-30 13:29:01
Link | Citer | R
 
Do you need to register the home point or can you just pop into the zone and later just warp there?
Offline
Posts: 41395
By Jetackuu 2020-07-30 13:30:00
Link | Citer | R
 
Leviathan.Andret said: »
Do you need to register the home point
Yes
 Asura.Blitzjr
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
user: tripletee
Posts: 151
By Asura.Blitzjr 2020-07-30 17:07:18
Link | Citer | R
 
Jetackuu said: »
Asura.Biglovin said: »
Just wondering if these are working for anyone else atm? I haven't tried using in a long time and just tried on a mule I wanted to put in a different starter city and it doesn't seem to want to warp anymore. Broken?

SE fixed it so you actually have to go there, stop cheating and actually do your own work.


Do your OWN work *laughs in sarcasm*
Offline
Posts: 41395
By Jetackuu 2020-07-30 17:17:27
Link | Citer | R
 
Asura.Blitzjr said: »
*laughs in sarcasm*
[+]
Offline
Posts: 905
By RadialArcana 2020-07-30 17:54:34
Link | Citer | R
 
It's honestly good this was patched, mainly because RMT were heavily abusing it to make new accounts fast. It's ridiculous a level 1 character could go anywhere in the game and not set-off any alarms.
 Bismarck.Xurion
Offline
Serveur: Bismarck
Game: FFXI
user: Xurion
Posts: 495
By Bismarck.Xurion 2020-07-31 12:20:04
Link | Citer | R
 
Since dupegate, SE are secretly implementing more server-side validation where there was none.
Log in to post.