QuickTrade - Faster Trading With NPCs

Langues: JP EN DE FR
users online
Forum » Windower » General » QuickTrade - Faster Trading with NPCs
QuickTrade - Faster Trading with NPCs
 Carbuncle.Nynja
Offline
Serveur: Carbuncle
Game: FFXI
user: NynJa
Posts: 723
By Carbuncle.Nynja 2020-05-04 19:45:16
Link | Citer | R
 
Did you target the npc first?
 Leviathan.Draugo
Offline
Serveur: Leviathan
Game: FFXI
Posts: 2602
By Leviathan.Draugo 2020-05-05 01:06:11
Link | Citer | R
 
Yup
necroskull Necro Bump Detected! [222 days between previous and next post]
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-13 12:05:05
Link | Citer | R
 
Leviathan.Draugo said: »
either way, standing right next to the guy, and a no go. But I do get the error in console log.

At the rem's chapters npc I get nothing. Tried //qtr and //qtr all, same error with both.

I just returned last weekend.
I'll look into i also wanted to report some issues i found on my additions to the add-on

Yhe items to spawn ophanim in ABy-thahorngy does not worok

ima go over the Shemo/shami. REm chapters and abyssea stuff today

but please forgive me for any delays i havent touched the plugin for some time and have been studying for certs since so my brain needs a little rinse and reboot
[+]
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-14 11:33:50
Link | Citer | R
 
I had no issues with shami yesterday

however i did run into odd behavior in abyssea were different popsets would not work across all my chars..
however it would change over time which one it was
 Asura.Kingnobody
Bug Hunter
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
Posts: 34186
By Asura.Kingnobody 2020-12-14 11:52:39
Link | Citer | R
 
But does it work with Odoro?
[+]
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-14 20:12:44
Link | Citer | R
 
Asura.Kingnobody said: »
But does it work with Odoro?

Yes it will even trade in 1mill gil each trade attemp automatically :D
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-14 20:16:43
Link | Citer | R
 
Side note Shamie worked perfect here on 2 character looping multiple trades of seals etc
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-15 22:32:02
Link | Citer | R
 
The abyssea popset trade bug has been fixed. i will upload a new version late this week

I really want to restructuer the entire thing to be more module based but i dont know lua well enough to mess with "Asura.Valok" code
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-16 00:47:51
Link | Citer | R
 
I've added rune of release for assults missions so no longer neede to find the right book to trade just do you normatl qtr macro and boom
[+]
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-16 12:14:22
Link | Citer | R
 
Odoro added :
It will send a tell saying "Not today piggy"
 Asura.Akaden
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
By Asura.Akaden 2020-12-16 12:40:29
Link | Citer | R
 
I've played with it a little and I can firmly say I don't want to any more.

A lot of NPCs have changed to allow multiple types at once. EG: different stacks of Rem's tales can be all traded at once and she'll accept them happily and tell you how many of each she has now.
Shami has changed to this as well.

To be honest, it's probably better to nuke from orbit and start over. Not to diminish the work of the original creator, it's served great purpose. But continuing on the current path would be more time consuming than starting fresh and building in maintainability.
[+]
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-16 19:35:02
Link | Citer | R
 
Asura.Akaden said: »
I've played with it a little and I can firmly say I don't want to any more.

A lot of NPCs have changed to allow multiple types at once. EG: different stacks of Rem's tales can be all traded at once and she'll accept them happily and tell you how many of each she has now.
Shami has changed to this as well.

To be honest, it's probably better to nuke from orbit and start over. Not to diminish the work of the original creator, it's served great purpose. But continuing on the current path would be more time consuming than starting fresh and building in maintainability.

This is very valid input

i have been out of the game so i unaware of these changes.
if you see any more please let me know

I AM in fact rewrite a add on indstead of hacking on this one ( or rather at he same time)
to replace quicktrade

just fyi one of the benefits is to avoid having to go through invetory and it cuts down some time every time you have to trade.
i was very happy not having to go into inventory to popsets when farming chloris the other day. just hitting one key and boom done.

I really hate having to deal with the trade function of the game
[+]
 Asura.Akaden
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
By Asura.Akaden 2020-12-16 21:10:28
Link | Citer | R
 
I'm looking forward to your rewrite :)

Heck, if it works without tradenpc, that's a bonus. Though tradenpc is very powerful so /shrug.
Offline
By Butcherb0y 2020-12-18 07:37:20
Link | Citer | R
 
Does this work ambu JSE capes?
 Fenrir.Kaldaek
Offline
Serveur: Fenrir
Game: FFXI
Posts: 1006
By Fenrir.Kaldaek 2020-12-18 10:45:48
Link | Citer | R
 
Butcherb0y said: »
Does this work ambu JSE capes?

wouldn't you rather use capetrader addon?

unless its the 5 resins you're worried about?
 Asura.Akaden
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
By Asura.Akaden 2020-12-18 11:30:18
Link | Citer | R
 
Butcherb0y said: »
Does this work ambu JSE capes?

You have to choose your augment for capes, so qtr is probably not a good solution.

Though SE changed it a while ago so that now you can trade your JSE cape and 1 item to choose an augment, then you can trade the rest as just one trade. For Dust for example, you trade 1 cape + 1 dust then choose the augment, then 1 cape and 19 dust and it's done.
 Asura.Warusha
Offline
Serveur: Asura
Game: FFXI
user: Serithus
Posts: 159
By Asura.Warusha 2020-12-18 21:06:54
Link | Citer | R
 
Just wanted to poke my head in here to say that I love your addon! Thanks so much for the updates!
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-19 13:37:18
Link | Citer | R
 
Butcherb0y said: »
Does this work ambu JSE capes?

if you are thinking trading 3 jse capes to choose another one then yes
if you are thinking ambuscade capes no it does not since it needs a selection of buffs
Offline
Posts: 783
By DaneBlood 2020-12-19 14:34:58
Link | Citer | R
 
P.s. i ma adding in Emp stage trading to the magian moogle ( or rathe his box)
[+]
Offline
Posts: 2
By Olopher 2021-01-16 13:43:14
Link | Citer | R
 
Can you add the equipment that drop from Nakuaals from the Wildkeepers reives? Just the items that can be turned in for Bayld. Or just lmk the code for it.
Thanks for the hard work.
Offline
Posts: 147
By Kazaki 2021-01-21 07:34:36
Link | Citer | R
 
Added in multi crystal, rems, and seals trading. Added silver vouchers (not sure if any of this had been done before, only just realised it was still being updated). Is anyone hosting the updated version centrally I can add to?
[+]
Log in to post.